top of page

Project- &
bouwbegeleiding

De spil tussen alle betrokken partijen

Een goed (ver)bouwplan is de basis voor het welslagen van uw verbouwing. Door in een vroeg stadium het interieurontwerp te koppelen aan het bouwteam ontstaat een doordacht plan. Graag adviseer en begeleid ik u hierin. Ik schakel dan namens u met alle betrokken partijen. Redenerend vanuit het gewenste eindresultaat bekijk ik samen met u hoe u de ruimte wil gaan gebruiken en wat hiervoor nodig is. Zo kom ik samen met u tot de beste oplossing voor de ruimte. 

Kenmerkende elementen behouden

Zowel functionaliteit als sfeer, stijl en kleur spelen een rol. Ik vind het een uitdaging om de moderne techniek en de sfeer van uw (monumentale) pand met elkaar te verenigen. Ik ben erin gespecialiseerd om de kenmerkende elementen van een pand terug te brengen in zijn eigen stijl zodat het pand de ziel behoudt die het altijd heeft gehad.

Begeleiding en ontzorging

Le Gîte denkt graag met u mee in het ontwerp van de verschillende ruimtes in huis. Door met andere ogen naar uw woning te kijken en over een kleine of grote verbouwing te adviseren, zorg ik ervoor dat het eindresultaat aansluit op uw woonwensen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van extra raampartijen of het verplaatsen van muren. Le Gîte coördineert en begeleidt uw project graag en heeft hierin ruime ervaring.

Bouwadvies exterieur.jpg
Hal met rond raam.jpg
" ALLEEN EEN ADVIES OF COMPLETE ONTZORGING, WAT U WENST "
Bouwbegeleiding
bottom of page