top of page

Over Le Gîte

Vlaamse charme 
Jaren geleden kwam ik vanuit Gent in de Achterhoek wonen. Authenticiteit en sfeer van een pand fascineren mij zeer. Originele stijlelementen samen met uw woonwensen zijn mijn grootste inspiratiebron. Mijn expertise als binnenhuisadviseur combineer ik met passie voor het vak, mijn oog voor details en exclusieve, fraai bedrukte stoffen van uitstekende kwaliteit. De Vlaamse charme van Le Gîte staat voor de tinten, kleuren, materialen en meubelen die samen rust en eenvoud uitstralen. Zo ontstaat een eenheid die zorgt voor een plezierige woonsfeer.


Aanpak
Uw specifieke woonwensen zijn mijn uitgangspunt. Hierin kan ik op vele gebieden meedenken: aanpassen aan uw woning om uw woongenot te verbeteren, advies over uw interieur of begeleiding van uw bouwproject tot en met de inrichting. Ik streef naar perfectie als het gaat om woonwensen. Uiteraard in lijn met wat technisch mogelijk is, met heldere afspraken en transparantie in de kosten.

Proef de Woonsfeer

Diverse projecten in monumentale woonboerderijen, herenhuizen en andere authentieke panden staan model voor mijn werk. Maak een afspraak en kom langs om de woonsfeer te proeven bij Le Gîte! 

Ria Le Gite Zutphen.jpg
Hal met zichtbare constructie.jpg
PROEF DE WOONSFEER VAN LE GÎTE
Badkamer ontwerp Le Gite.jpg
bottom of page